Inloggen

Over ons

Home  /   Over ons

Administratiekantoor Pattipawaej is een klein administratiekantoor met vestigingen in Assen en Groningen welke zich richt op het midden en kleinbedrijf en particulieren. Een kantoor dat zich kenmerkt door klantgerichtheid, deskundigheid en flexibiliteit.

Door de grote mate van automatisering binnen het kantoor zijn wij in staat om hoogwaardige dienstverlening te leveren.

Veranderingen in belastingen, strengere regelgeving, financiering. Vrijwel elke ondernemer heeft met deze ontwikkelingen te maken. Administratiekantoor Pattipawaej neemt u deze zorgen uit handen. Door haar doelstelling, alle administratieve, boekhoudkundige en belastingtechnische zaken in samenwerking optimaal te verzorgen, kunt u zich volledig concentreren op uw eigen onderneming.

Wij maken gebruik van de bekendste financiële software. Dit geldt zowel voor de verwerking van administraties alsook voor de verwerking van de salarisadministraties en onze aangiftepraktijk.

Uw administratie uit handen geven is een kwestie van vertrouwen, want vaak komen ook de privé-uitgaven onder de aandacht. Administratiekantoor Pattipawaej is voor bedrijven een betrouwbare partner gebleken op het gebied van administratieve dienstverlening.