Over Ons

Wij werken niet op basis van uurtje-factuurtje. Heeft u een vraag en kunnen wij deze beantwoorden in een kort telefoongesprek of een e-mail? Dan ontvangt u daarvoor geen rekening.

Betrouwbaar en deskundig! Dat zijn zaken die u min of meer mag verwachten van een administratiekantoor. We hechten tevens veel waarde aan een persoonlijke benadering. Onze klanten ook. Niet voor niets onderhouden we met veel van hen jarenlange, informele relaties. We spreken ook de taal van de klant. Cijfers lichten we in begrijpelijke taal toe en adviezen leggen we haarfijn aan u uit. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Administratiekantoor Pattipawaej is een klein administratiekantoor met vestigingen in Assen en Groningen en zich richt op het midden en kleinbedrijf en particulieren. Een kantoor dat zich kenmerkt door klantgerichtheid, deskundigheid en flexibiliteit.

Waar staan wij voor?

Veranderingen in belastingen, strengere regelgeving, financiering. Vrijwel elke ondernemer heeft met deze ontwikkelingen te maken. Administratiekantoor Pattipawaej neemt u deze zorgen uit handen. Door haar doelstelling, alle administratieve, boekhoudkundige en belastingtechnische zaken optimaal te verzorgen, kunt u zich volledig concentreren op uw eigen onderneming.

Uw administratie uit handen geven is een kwestie van vertrouwen, want vaak komen ook de privé-uitgaven onder de aandacht. Administratiekantoor Pattipawaej is voor bedrijven een betrouwbare partner gebleken op het gebied van administratieve dienstverlening.

Door de grote mate van automatisering binnen het kantoor zijn wij in staat om hoogwaardige dienstverlening te leveren. Wij maken gebruik van de bekendste financiële software (Exact online, Afas, Snelstart). Dit geldt zowel voor de verwerking van administraties alsook voor de verwerking van de salarisadministraties (Loon Salarissoftware) en onze aangiftepraktijk (Afas en Fiscaal online).

Chat openen